Sapanca Bacçe


Sapancaya yolu düşenlere, düşecek olanlara, harika bir mekan önerim var.  İster kahvaltı için, ister akşam yemeği için tercih edilebilecek hoş ve huzur dolu bir mekan. Kapalı olan kısmı bildiğimiz restuarant ama dışarısı için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Biz gittiğimizde aralık ayıydı haliyle hava soğuktu, şansımıza güneş vardı ama dışarı da kahvaltı yapabilecek kadar soğuğa meydan okuyamadık. Günün erken saatleri olduğu için, içeride otursak dahi dışarının manzarasına fazlasıyla doyabildik. Zaten fotoğraf çekimi yapmak için kısa bir süre gölün şahaneliği ile hoş vakit geçirdik. 



Mekan Sapanca Kırkpınar sahilinde yer almaktadır. Göl manzaralı mekan size doğayla iç içeymişsiniz hissi verecektir. Ben sadece kahvaltısını denediğim için, diğer yemekler hakkında bir yorum yapamayacağım ama kahvaltısı bilhassa çayı oldukça lezzetliydi. Bir şeyler yemek dışında, insan sırf manzarası olarak da tercih edebilir. Aranızda sevgilisine evlilik teklifi edecek olanınız varsa, kesinlikle bu manzarayı değerlendirebilirsiniz. Sanırım böyle bir manzara karşısında bir kızın hayır demesi imkansız zaten. :) Menü fiyatları hakkında maalesef bir bilgi veremeyeceğim, çünkü orada kuzenlerimizin misafiriydik.


Sapanca Bacçe ye gidenler, eve dönüşte muhtemelen harika fotoğraflarla oradan ayrılmış olacak. Gidecek olanlara, bol keyif diliyorum. Gitmiş olanlardan ise mekan hakkında yorum bekliyorum.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Sakarya Deniz Kabuğu

Ruhunuza işleyecek dizi Hannibal