Finale Saatler Kala İçerde



Çok aşırı dizi izlemem, çok fazla diziyi takip edemem ama her sene kendime seçmiş olduğum
iki dizi muhakkak olur. Bu sene bunlardan en ilkiydi içerde. Ben oyunculuğunu çok beğendiğimden ötürü Çağatay Ulusoy dizilerini zaten izlerim ama ne yalan söyleyeyim, oyuncu arkadaşı olarak, Aras Bulut İynemli ve Bensu Soralı görünce biraz tereddüt yaşamıştım, izleyip izlememek konusunda ama kadroya bir daha baktım ve Çağatayın yanı sıra, Çetin Tekindor, Damla Colbay, Mustafa Uğurlu ve Rıca Kocaoğlu vardı. Yani bana göre kadro özenle seçilmiş, çok iyi tercihlerdi.

Konusu da ayrı cezbediyordu insanı. İki kardeş daha çok küçük yaşta babalarının seçmiş olduğu karanlık işlerden dolayı, ayrı büyümek zorunda kalıyor. Çünkü dizinin başrollerinden biri olan Çetin Tekindor, namı değer Celal Baya, kardeşlerden küçük olanı Mert'i yani Umut'u kaçırıyor. (Aras Bulut İynemli) Önce sokaklarda büyümesine sebep oluyor, sonra ise kendi yanına alarak, ona bakarak, yetiştirerek, iyi bir polis olmasını sağlıyor. Bunun sebebi ise, polis camiasının içerisinde kendine işine yarayacak güvenilir bir adam yetiştirmek. Bu polis sayesinde Celal baba kötü işlerini, cinayetlerini, kaçak mallarını daha rahat yapmaya başlıyor. Ne de olsa içerde adamı var.

Kardeşlerden diğeri ise, Sarp ( Çağatay Ulusoy) polis akademisinden mezun olacakken, babasının karanlık işlerinden dolayı, müdürü tarafından polislik akademisinden atılıyor ve mezuniyet günü herkesin gözü önünde müdürüne silah çektiği için hapse atılıyor. Yaklaşık bir sene hapis yatan Sarp, Celalin adamlarından biriyle tanışarak, artık soluğu Kebapçı Celalin yanında alıyor ve zaman içerisinde kebapçının en güvenilir adamı oluyor. Dizinin ilk bölümü efsane ve her şey orada anlaşılıyor. Sarp, Celal'in en güvenilir adamı gözükmüş olsa da aslında içeriye sızan, bir polis. Yani müdüre silah çekmesi, hapis yatması hepsi müdürüyle kararlaştırmış olduğu oyundan ibaret. Mert ise, güvenilir polis gibi gözüküp, müdürün sağ kolu olsa da aslında Celale çalışan birisi.


Tabii bölümler içerisinde gelişen birçok şey oluyor. Oyunculardan ve rollerinden tek tek bahsetmek istemiyorum bu yazımda ama harika bir dizi olduğunu yinelemekte fayda var. Konuyu da çok fazla uzatmadan, izlediğim 38 bölüm boyunca, Aras Bulut İynemli'ye olan ön yargım resmen kırıldı gitti. Meğer o ne başarılı bir oyuncuymuş öyle. Kendisini ve bu ekibi buradan tebrik ediyorum.


En sevdiğim dizimin yani içerdenin final yapmasına saatler kaldı. Hala izlemeyenleriniz varsa, bence ilk bölümden itibaren açıp izlemelisiniz. Dizi içerisinde beni çok etkileyen ve hafızamdan silinmeyecek çok sahne oldu. Bunlardan birisi, iki kardeşin buluşması, daha sonra annesi ile buluşması... Fakat geçtiğimiz bölüm, yani finalden bir önceki bölüm, resmen soluk aldırmadan beni ekrana kitledi. Şimdi size 38.bölümden en hoşuma giden sahneyi paylaşıyorum. İki kardeş bir olup, Kebapçı Celal ile dalga geçiyor.

Dizi öyle bir dizi ki aksiyonu ve dramı olmasının yanında bir de kaliteli espriler ve eğlenceli sahneler var. Sizler içerdeyi izlediniz mi? İzlediyseniz yorumlarınız neler?







Not: Fotoğraf googledan alıntıdır, video ise youtubedan alınmıştır.                                                        

Yorumlar

  1. Ben de merakla nasıl bir final yapacaklarını bekliyorum :)

    YanıtlaSil
  2. Hiç dizi izleme kültürüm yok sadece terli dizi izlemiyorum fakat yabancı diziler daha çok ilgini çekiyor ☺️

    YanıtlaSil
  3. Babam tiryakisi bu dizinin bende başlayım diyorum :)

    YanıtlaSil
  4. İlk bölümlerini sıkı takip ettim ama sonra zamansızlıktan takip edemedim. Belki bi ara yine başlarım :)

    www.makyajvemoda.com

    YanıtlaSil
  5. Ben de ne seyretsem diye düşünüyordum iyi oldu bu...

    YanıtlaSil
  6. Bu diziyi merak ediyorum fakat başlayamadım bir türlü :))

    YanıtlaSil
  7. Böyle güzel diziler hep final oluyor :(

    YanıtlaSil
  8. Bencede yabancı diziler bile kaç sezon uzuyor yada gündüz kuşağındaki diziler mesela çok uzun kaç senelerden beridi gösterimde ama bu tarz kaliteli diziler bitiriliyor saçma.

    YanıtlaSil
  9. çevremde gıcık olduğum insanlar izlediği için izlemek istemedim bu diziyi doğrusu. neden final yaptı onu da anlamadım çok izlenmiyor muydu

    YanıtlaSil
  10. Ben hiç izlemedim.Hatta eşim izlerken ıyyy falan diyordum ancak son iki bölümüne bir şekilde takılıp izledim ve çok kaliteli buldum...

    YanıtlaSil
  11. Ben hiç izlemedim.Hatta eşim izlerken ıyyy falan diyordum ancak son iki bölümüne bir şekilde takılıp izledim ve çok kaliteli buldum...

    YanıtlaSil
  12. Bu diziyi nedense izlemedim. Birkaç kez tv'de gördüm, güzel bir konusu vardı ama çok da farklı değildi bence <3

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Sakarya Deniz Kabuğu

Ruhunuza işleyecek dizi Hannibal